Taking care of your interests

Nepa Forwarding is uw logistiek partner als het gaat om verschepingen, overslag, opslag en distributie van uw producten. Nepa Forwarding levert maatwerk met een uitgebreid dienstenpakket, waarmee u alle logistieke en administratieve zaken uit handen wordt genomen! NEPA Forwarding is een jong, dynamisch bedrijf, dat 24/7 bereikbaar is, hoge eisen aan de kwaliteit van het werk stelt en dat uiterst flexibel opereert.

Verschepingen

Nepa Forwarding zorgt als boekingsagent voor de conventionele verscheping van massagoederen, stukgoederen en projectlading, voornamelijk naar en vanuit China. NEPA Forwarding kan elke denkbare goederenstroom managen, letterlijk van producent tot aan de eindbestemming en dan in de ruimste zin van het woord.

lees meer

Opslag & distributie

Nepa Forwarding draagt zorg voor opslag en distributie van ferro alloys, graniet, metalen, staal en projectlading vanuit één van haar loodsen in Rotterdam, Moerdijk en Waalwijk. Opslag vindt plaats in goed geoutilleerde loodsen die voldoen aan de eisen van opslag voor bovengenoemde stoffen.

 
lees meer

Expeditie

Door onze ruime ervaring in de meest uiteenlopende branches zijn wij altijd in staat om op de beste en meest efficiënte manier een oplossing te vinden voor al uw logistieke vraagstukken. Nepa Forwarding is gericht op innovatieve ontwikkelingen waarmee de service voor de klant naar een hoger plan getild wordt.

lees meer